Izrada fasada

Radimo sve vrste fasada (klasične fasade, fasade od stiropora, ventilirajuće fasade, fasade od kamene vune, toplinski fasadni sustavi s toplinskom žbukom…)

U konačnom odabiru fasada bitu ulogu ima struka i stručni savjeti. Fasada je ogledalo objekta i zato je vrlo bitno dobro se informirati. Koliko je bitno da je estetski izgled oku ugodan još više je bitno dobro i kvalitetno izvesti radove. Poučeni dugogodišnjim iskustvom  koristimo samo provjerene i najkvalitetnije materijale za izradu fasada. Svojim klijentima jamčimo kvalitetu izvedbe i odgovornost u izvršenju radova u dogovorenom roku.

Stiropor fasade izvodimo u  različitim debljinama stiropora koji ljepimo  ljepljenjem na  gletanje čemu je prethodila postava kutnih vodilica s mrežicom. Na kraju se radi grundiranje fasade i završni sloj.

Kamena vuna
Proizvodi od kamene vune pripadaju najvećoj kategoriji negorivosti. Većina toplinsko-izolacijskih materijala ne samo da je goriva nego je i topiva pri temperaturama nižim od 75-80*C, čime se svjesno ugrožavaju životi i zdravlje korisnika pri pojavi i najmanjeg požara na objektu.
Kamena vuna svojom vlaknastom građom upija zvuk odnosno zvučnu energiju koju pretvara u toplinsku. Zbog toga se primjenjuje na građevinama koje su zahtijevnije u pogledu zvučne izolacije. Ima zanemarivi toplinski rad uslijed visokih ili niskih temperatura i njihovim naglim promjenama. Time se osigurava cjeloživotno rješenje toplinske izolacije vanjskih zidova.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite saznati više?
Kontaktirajte nas putem
kontakt forme ili putem
telefona:

  • Mob: +385 98 454 692
  • Mob: +385 91 454 6920
  • Tel/fax: +385 712 069